Open Studio Maia

Op dinsdag 20 december is het Stadsatelier te gast bij Studio Maia. Aan de hand van korte forumtheater scenes over situaties die spelen in de stad gaan we met de vrouwen van Studio Maia in dialoog. Hoe ga je om met kinderen waar je het contact mee dreigt te verliezen? Tegen welke muren loop jij aan en wat doe je met de frustratie die zich daardoor opbouwt? Welke invloed heeft de toegenomen polarisatie op jouw leven? Tijdens deze Open Studio Maia kunnen vrouwen die willen aansluiten bij de groep komen kijken en zich opgeven om vanaf januari 2017 deel te nemen aan dit wekelijkse theateratelier.

Datum en tijd

Dinsdag 20 december 10.00-11.30 uur
(inloop met ontbijt vanaf 9.00 uur)

Adres

Huis van de Wijk Riederkwartier, Stichtseplein 2, Rotterdam

Toegang

Let op: Alleen toegankelijk voor vrouwen. Toegang is gratis

Aanmelden

Wil je bij deze ochtend aanwezig zijn? Stuur dan een mail met je naam en de datum naar thamar@formaat.org

Informatie

Studio Maia is een interactief platform waar ontmoeting, empowerment, creativiteit, dialoog en actieve betrokkenheid centraal staat voor, door én met vrouwen uit Feijenoord en omstreken. Elke dinsdagochtend gaan we met een groep vrouwen uit de wijk in gesprek over wat ons bezig houdt. We ontmoeten elkaar en delen kennis over hoe we met dingen om kunnen gaan. We hebben het samen over de dingen die voor ons belangrijk zijn.
In Studio Maia wordt niet geduwd, wel uitgedaagd. Je mag je mond open doen en zeggen wat jij vindt. Je mag zijn wie je bent. Je leert nieuwe mensen kennen en werk aan je zelfvertrouwen. Beweging en plezier zijn gegarandeerd.