Open Theateratelier Bloemhof

Interactieve workshops over de kracht van Zuid

Theateratelier Bloemhof is een bewonersinitiatief van bewoners die wekelijks samen komen om door middel van theater dingen in beeld te brengen die spelen in hun dagelijks leven. We hebben het o.a. over contact maken, verslavingen, in je eigen kracht staan, je talenten ontdekken en inzetten, vooroordelen, eenzaamheid, omgaan met verlies en ziekte. De komende maanden werken we toe naar een presentatie die laat zien waar deze mensen tegen aan lopen, om het gesprek met elkaar aan te gaan over dat wat anders zou moeten. Beweging en plezier gegarandeerd!

Tijdens het Open Theateratelier kan je kennis maken met de groep en de werkwijze. Mensen die geïnteresseerd zijn kunnen zich na afloop aanmelden om elke dinsdagmiddag mee te doen.

WANNEER
Dinsdag 21 maart 14.00-16.30 uur
Vanaf 12.45 uur is er een aanschuiflunch (kosten €1,50)

WAAR
Huis van de Wijk Irene
Oudelandstraat 75

TOEGANG
Toegang is gratis

Deel je verhalen over kwetsbaarheid en kracht. Leer nieuwe mensen kennen en werk aan je zelfvertrouwen.

In een Theateratelier wordt niet geduwd, wél uitgedaagd. Je mag je mond open doen en zeggen wat jij vindt. Je mag zijn wie je bent. In Theaterateliers komen mensen tot bloei die eigenlijk besloten hadden om in hun schulp te blijven. Je kunt blokkades overwinnen en weer nieuwe doelen stellen voor jezelf.