Marzieh Dadvar

Marzieh Dadvar

Marzieh Dadvar

Ver voorbij alle ideeën over goed en kwaad is een plek, ik ontmoet jou daar. “Rumi”
Mijn persoonlijke levensloop in combinatie met mijn studies en ruime werkervaring geeft mij een breed inzicht en maakt het mij mogelijk om als vertrouwenspersoon, adviseur en trainer te werken.

Ik ben moeder van twee volwassen dochters en mamanie (oma) van drie prachtige kleindochters. Ruim 33 jaar geleden heb ik gedwongen mijn geboorteland verlaten. Na een jaar onderweg te zijn ben ik in Nederland aangekomen. Een nieuwe bodem met nieuwe kansen en uitdagingen, maar ook beperkingen, angsten en veel meer emotionele turbulentie. In deze onzekere periode stond voor mij een glashelder feit centraal namelijk; Ik ben hier om te blijven.

Ik geloof in een gezamenlijke ruimte waarin voldoende vertrouwen is, iedereen zichzelf kan zijn en gelijkwaardig voorop staat. Een plek waarin de twijfel en onzekerheid wordt omarmd en bodem biedt aan persoonlijke groei en kritische bewustzijn. Een ruimte waarin de kracht van kijken en het effect van waarneming op onze interpretaties, gevoelens en daaruit voortvloeide acties inzichtelijk wordt.

Met deze overtuiging werk ik als vertrouwenspersoon, geef ik advies, trainingen, workshops en organiseer ik bijeenkomsten over emancipatie, integratie, discriminatie, vluchtelingenvraagstukken en taboeonderwerpen.

Marzieh Dadvar