Stadsatelier vertelt persoonlijke verhalen op het water

Het Stadsatelier is een groep Rotterdammers die theater maakt over dat wat speelt in de stad. Urgente actuele maatschappelijke thema’s worden in beeld gebracht om er met elkaar over in dialoog te gaan. De samenstelling van dit gezelschap wordt gekenmerkt door zijn superdiversiteit en bestaat uit een sociale mix van buurtbewoners, mensen met een (verstandelijke) beperking of psychosociale achtergrond, jongeren, studenten, bezoekers van de Pauluskerk, hoog of laag opgeleid, van alle culturen en wijken van Rotterdam. Het stadsatelier zet zich in voor de WIJ-samenleving en streeft naar een inclusieve stad.

Persoonlijke verhalen
“Om te snappen wie ik ben moet je weten wie ik was”. De acteurs vertellen hun persoonlijke verhalen over de weg die zij afgelegd hebben om te worden wie ze nu zijn. Verhalen over eenzaamheid, over hoe de stad veranderd is, over op het criminele pad raken en er weer uit proberen te komen, over je eigen kracht hervinden na grote tegenslagen.
Verhalen om te inspireren, om te delen, om bij stil te staan voordat we weer verder gaan.

Te zien op: Kadefestival Delfshaven – 28 augustus
Tussen 14:00 en 19:00 varen we regelmatig met een sloep over de Schie. Vaar mee, luister naar deze bijzondere verhalen en maak kennis met de acteurs van het Stadsatelier!