Kennismakingsworkshop Aan de slag!

Je wil (weer) aan het werk en meedoen in de maatschappij. Hoe pak je dat aan? In deze cursus kijk je samen met anderen wat er nodig is om mee te kunnen doen in de maatschappij. Wat zijn de dingen die je tegenhouden, wat heb je nodig om aan de slag te gaan? We helpen elkaar daarin sterker te worden en te motiveren.

of

Je werkt als vrijwilliger, of hebt een baan. Je hebt je draai gevonden, maar loopt ook wel eens tegen moeilijkheden aan die je onzeker maken. Misschien heb je een veeleisende baas of voel je je niet begrepen door je collega’s. Je vindt het niet altijd makkelijk om te zeggen wat jij denkt of vindt. Dan is deze cursus een ondersteuning voor je. Samen met de andere cursisten onderzoek je hoe je die blokkades kan wegnemen.

Na de groepsvorming en vertrouwen bouwen werken we rond verhalen. We werken aan jouw identiteit en verkennen waar je kansen liggen. In deze cursus staat jouw persoonlijke verhaal centraal.

“Ik heb er echt veel aan gehad, vooral omdat hier je zelfvertrouwen groeit. Ik weet nu beter wat mijn kwaliteiten en talenten zijn, maar ook hoe ik mijn grenzen aan kan geven”

DATA, TIJD EN KOSTEN

12 bijeenkomsten op dinsdagen
15 september t/m 8 december 2015 van 13.30 tot 16.30 uur
Deelname is gratis

Kennismakingsworkshops op dinsdag 1 en 8 september 2015

LOCATIE

Formaat, Werkplaats voor Participatief Drama
Westzeedijk 513, Rotterdam

INFORMATIE EN AANMELDEN

Chris Kegel  | 06 – 22 90 35 55