Open Space

Elke tweede dinsdagavond van de maand gaan de deuren van de werkplaats wagenwijd open. Wil je een avond in onze werkplaats aan de slag? Samen met diverse mensen die betrokken zijn bij Formaat met verschillende werkvormen ontdekken en onderzoeken? Inhoudelijk ingaan op dat wat speelt in de stad? Kom dan langs en doe mee.

In deze maandelijkse bijeenkomsten staat ontmoeting centraal, iedereen is welkom. Deelnemers van onze verschillende projecten, vrijwilligers, stagiairs en professionals die betrokken zijn (geweest) bij de uitvoering van activiteiten maar ook mensen die kennis willen maken met de werkplaats van Formaat nodigen we van harte uit.

Programma NAJAAR 2019

Dinsdag 8 oktober – Geldstress – We gaan de vloer op rondom wat langdurige (geld)stress met je hersenen doet en wat er nodig is om armoede het hoofd te bieden. Een programma in het kader van de Internationale Dag voor de Uitroeiing van Armoede
Dinsdag 12 november – Van verhaal naar scene. We gaan met elkaar aan de slag rondom verhalen die we met ons mee dragen en kijken hoe we die in theater om kunnen zetten.
Dinsdag 10 december – Aan de slag met een mythische Rotterdamse eenakter i.s.m. de schrijversopleiding van de Volksuniversiteit

TIJD EN KOSTEN

Elke tweede dinsdag van de maand (m.u.v. augustus)
19.00 uur inloop met koffie en thee
19.30 tot 21.30 uur programma

Kosten: vrijwillige bijdrage

LOCATIE

Formaat
Westzeedijk 513, Rotterdam

INFORMATIE EN AANMELDEN

Open Space