J&B Chérie

Alice heeft op straat geleefd. Ze heeft nu weer een eigen flatje, maar ze voelt zich eenzaam. Ze zoekt aanspraak, maar niemand heeft tijd. Ze probeert de eenzaamheid te verdrijven met een fles whisky, maar ze voelt zich steeds slechter. Ze heeft het gevoel dat er mensen zijn die tegen haar praten, terwijl ze weet dat er niemand is.

Alice: ‘Het ligt aan mij toch? Het ligt aan mij. Ik word hier gek!’

J&B Chérie gaat over een vrouw op zoek naar hulp. Bij wie moet je aankloppen? En wat kun je doen als niemand echt lijkt te willen luisteren?

De voorstelling

Gespeeld door het DUNKteam. Deze Forumtheatervoorstelling is het tweede deel van het drieluik ‘Eenmaal andermaal verkocht’ en is vooral geschikt voor cliënten, maar is zeker ook voor werkers, beleidsmakers en voor de sociale opleidingen interessant. Na afloop van de voorstelling wordt het publiek actief betrokken om mee te denken over de problemen van Alice om sámen met het publiek allerlei alternatieven voor (opnieuw) dakloos raken worden onderzocht.

Over DUNK

Naast voorstellingen biedt DUNK ook workshops voor cliënten, werkers en studenten aan. In deze workshops worden belangrijke thema’s met betrekking tot positieverbetering en empowerment naar boven gehaald en onderzocht. Dit gebeurt aan de hand van spellen, Beeldentheater en korte scènes. DUNK maakt ook workshops op maat, waarin specifieke thema’s worden uitgediept.

BOEKING

Heeft u belangstelling om een interactieve workshop of voorstelling te programmeren van DUNK? Neem dan contact op met Formaat.

Uitvoering

Formaat voert J&B Chérie uit in samenwerking met Pameijer.

Links

Klik hier om de flyer van J&B Chérie te bekijken.

J&B Chérie 1 J&B Chérie 2 J&B Chérie 3 J&B Chérie 4 J&B Chérie 5