De Drie Biggetjes

Na langdurig verblijf in een daklozenopvang krijgen de drie biggetjes Dopey, Psycho en Slimpie eindelijk een huurwoning toegewezen. Ze genieten van hun nieuwe vrijheid in hun varkensflatjes… Maar voor hoe lang? Voor je het weet staat de Wolf op de stoep…

Psycho: ‘Niet de deur open doen Slimpie, wat je ook doet, niet open doen.’

De Drie Biggetjes gaat over het leven na dakloosheid. Hoe ga je verder? En met wie?

De voorstelling

Gespeeld door het DUNKteam. Deze Forumtheatervoorstelling is het eerste deel van het drieluik ‘Eenmaal andermaal verkocht’ en is vooral geschikt voor cliënten, maar is zeker ook voor werkers, beleidsmakers en voor de sociale opleidingen interessant. Centraal bij Forumtheatervoorstellingen staat de interactie met het publiek, zodat sámen met het publiek allerlei alternatieven voor (opnieuw) dakloos raken worden onderzocht.

Over DUNK

Naast voorstellingen biedt DUNK ook workshops voor cliënten, werkers en studenten aan. In deze workshops worden belangrijke thema’s met betrekking tot positieverbetering en empowerment naar boven gehaald en onderzocht. Dit gebeurt aan de hand van spellen, Beeldentheater en korte scènes. DUNK maakt ook workshops op maat, waarin specifieke thema’s worden uitgediept.

BOEKING

Heeft u belangstelling om een interactieve workshop of voorstelling te programmeren van DUNK? Neem dan contact op met Formaat.

Uitvoering

Formaat voert De Drie Biggetjes uit in samenwerking met Pameijer.

Links

Klik hier om de flyer van De Drie Biggetjes te bekijken.

 

De Drie Biggetjes over het leven na dakloosheid Interactie met het publiek De Drie Biggetjes en de deurwaarder De Drie Biggetjes over het leven na dakloosheid