Altijd Hetzelfde Liedje

En dan heb je ineens de kans van je leven! Er is geld, veel geld, maar wat doe je ermee? Dave: ‘Het gaat om wie je kent, niet om wat je kent. De Heer helpt diegene die zichzelf helpen.’ Altijd hetzelfde liedje gaat over het leven tijdens dakloosheid. En dan komt die ontsnappingskans? Wat doe je?

De voorstelling

Gespeeld door het DUNKteam. Deze Forumtheatervoorstelling is het derde deel van het drieluik ‘Eenmaal andermaal verkocht’ en is vooral geschikt voor cliënten, maar is zeker ook voor werkers, beleidsmakers en voor de sociale opleidingen interessant. Centraal bij Forumtheatervoorstellingen staat de interactie met het publiek, zodat sámen met het publiek allerlei alternatieven worden onderzocht.

Over DUNK

Naast voorstellingen biedt DUNK ook workshops voor cliënten, werkers en studenten aan. In deze workshops worden belangrijke thema’s met betrekking tot positieverbetering en empowerment naar boven gehaald en onderzocht. Dit gebeurt aan de hand van spellen, Beeldentheater en korte scènes. DUNK maakt ook workshops op maat, waarin specifieke thema’s worden uitgediept.

BOEKING

Heeft u belangstelling om een interactieve workshop of voorstelling te programmeren van DUNK? Neem dan contact op met Formaat.