2DO or not 2DO?

Interactieve Beeldentheatervoorstelling

We leven in een gekke maar interessante tijd waaruit wederom is gebleken dat verandering het enige is wat onveranderlijk is. Ga jij tegen de stroom in of surf je mee op deze golven van change? Team 2DO heeft besloten om samen denkbeeldige surfplanken te bouwen. Deze delen we vol liefde en trots uit. Surf je mee?

Naar aanleiding van twee verrijkende, intensieve werkweken komen de jongeren van 2DO met een voorstelling! In deze voorstelling zullen zij de problematieken en uitdagingen die zij ervaren in onze stad Rotterdam in beeld brengen. Een stuk door jongeren en voor iedereen met als doel om met elkaar in dialoog te gaan over onderwerpen als armoede, groepsdruk en uitsluiting van banen- of huizenmarkt.

Kom kijken, wordt geraakt en wordt samen met ons onderdeel van de oplossing. Iedereen is welkom!

Over 2DO

2DO is een project waarbij jongeren werken aan een beter, rechtvaardiger Rotterdam. Dat doen ze via zelf ontwikkelde interventies en theaterwerkvormen, waarmee ze in Rotterdamse wijken andere jongeren uitdagen om over moeilijke thema’s in gesprek te gaan en er samen oplossingen voor te zoeken.

Over Formaat

Formaat is gespecialiseerd in het betrekken van bewoners en het inzetten van theater om maatschappelijke verandering te bewerkstelligen. Onze werkwijze passen we aan de specifieke context en opdracht aan. Formaat werkt al 20 jaar in, voor en met de Rotterdamse sociale sector en werkt met bewoners, professionals en beleidsmakers.

Praktische informatie

Wanneer: 14 december 2021
Tijd: 19.30 tot 21.00 uur, inloop met koffie en thee om 19.00 uur
Waar: Werkplaats Formaat, Westzeedijk 513, R’dam
Kosten: Gratis, donaties aan Stichting formaat zijn welkom
Meer informatie: Anna Hendrix

Er zijn maar een beperkt aantal plaatsen dus wees er snel bij en schrijf je snel in.

  Aantal:

  Naam*:

  E-mailadres*:

  Telefoonummer:

  Organisatie:

  (Velden met een * zijn verplicht)