Schaduwen van de Stad met Theateratelier Pauluskerk

VooRstelling en dialoog met Ongedocumenteerden in rotterdam over hun positie

Ongedocumenteerde Rotterdammers vertellen met schaduwspel hun verhaal. Over hoe het is om in deze stad te overleven zonder de documenten om hier te mogen zijn. Over wat dat met je doet.

WANNEER

Dinsdag 11 december 2018, 19.30 – 21.30 uur
(inloop met koffie en thee vanaf 19.00 uur)

WAAR

Formaat, Werkplaats voor Participatief Theater
Westzeedijk 513, Rotterdam

AANMELDEN EN KOSTEN

Toegang is op basis van vrijwillige bijdrage, i.v.m. beperkt aantal plaatsen wel graag even aanmelden via onderstaand formulier.

Aantal:

Naam*:

E-mailadres*:

Telefoonummer:

Organisatie:

(Velden met een * zijn verplicht)

Tijdens de Open Space van december nemen we je mee in de leefwereld van ongedocumenteerden in Rotterdam.

De afgelopen maanden heeft Luc Opdebeeck samen met bezoekers van de Pauluskerk de voorstellingen ‘Schaduwen van de Stad’ gemaakt. Ongedocumenteerde Rotterdammers vertellen met schaduwspel hun verhaal. Over hoe het is om in deze stad te overleven zonder de documenten om hier te mogen zijn. Over wat dat met je doet. Een avond waarin we schrijnende en krachtige verhalen in de spotlights zetten, om het vervolgens met elkaar te kunnen hebben over de schaduwzijdes van onze stad. Een gezamenlijk onderzoek naar wat er nodig is om de positie van deze mensen te verbeteren. De avond wordt verzorgd door Theateratelier Pauluskerk i.s.m. het Open Atelier en de percussiegroep van de Pauluskerk.