De stad in beeld

Voorstelling en dialoog door, voor en over Rotterdammer in een kwetsbare positie

Een superdiverse groep Rotterdammers brengt in beeld wat er speelt in de stad. Rondom deze beelden gaan we met elkaar in gesprek over hoe we tot een inclusievere, gelijkwaardiger en rechtvaardiger stad kunnen komen.

WANNEER

Dinsdag 14 mei 2019, 19.30 – 21.30 uur
(inloop met koffie en thee vanaf 19.00 uur)

WAAR

Formaat, Werkplaats voor Participatief Theater
Westzeedijk 513, Rotterdam

AANMELDEN EN KOSTEN

Toegang is op basis van vrijwillige bijdrage, i.v.m. beperkt aantal plaatsen wel graag even aanmelden via onderstaand formulier.

Aantal:

Naam*:

E-mailadres*:

Telefoonummer:

Organisatie:

(Velden met een * zijn verplicht)

Tijdens de Open Space is het nieuwe stuk van het Stadsatelier te zien!

Het stadsatelier is de spreekbuis van alle groepen waar Formaat mee werkt. Deelnemers met allerlei achtergronden komen wekelijks samen om met elkaar theater te maken. De meest urgente en noodzakelijke verhalen die we in de stad tegen komen vormen we om tot korte scenes en beelden. We zetten theater in om met elkaar mogelijkheden tot verandering te onderzoeken en tot actie te komen. De afgelopen weken hebben we een choreografie gemaakt van 6 situaties die gaan over overbelaste mantelzorgers, polarisatie, etnisch profileren, vastlopen in bureaucratie, ongeduld en opvoeding.

Kom naar de Open Space van mei om dit nieuwe stuk te zien en met ons mee te kijken naar hoe we hiermee Rotterdam in dialoog en in actie brengen!